Sunday, January 18, 2015

Žene imaju ogromnu snagu koje nisu svesne


Većina žena je uopšte ne koristi , dok manji broj koristi samo delić ove snage. Kroz istoriju se prepliću priče kako su zbog žena izbijali ratovi, vitezovi se borili u duelima, radi ruku i srca žena… Te žene su očigledno bile posebne i očito da su bile svesne svoje moći i umele su mudro da je koriste.
Zapamtite, drage moje, ako žena ne koristi svoju ženstvenost, ona počne da koristi - muškost . I naravno, odmah gubi, zbog toga što ona nije muškarac! Jedini način da žena dobije ono što joj je potrebno (bilo pažnju muškarca, bilo očuvanje ljubavi u porodici i tako dalje), to je - da bude žena! Da se ponaša kao žena!
Šta to znači ponašati se kao žena ? To znači celom svojom pojavom ispoljavati  lepotu , lepotu i spoljnu i unutrašnju. Ne treba biti lutka u lepoj ambalaži ,niti bi trebalo biti ružno pače sa prekrasnim unutrašnjim svetom . Važna je harmonija unutrašnjeg i spoljašnjeg ! Žene se plaše da budu upadljive , plaše da se izraze , one nose crnu odeću , sive marame , trudeći se da budu neprimetne od strane muškaraca. Medjutim, muškarcima je važno da se vide lepotu, da kraj sebe vide svetlo sunce.
Šta znači - biti ispunjena i srećna ? Pokazatelj naše ispunjenosti je osmeh. Pogledajte sada sebe – da li ste nasmešene ? Da li je osmeh na vašem licu ? Ili sedite namrštene ,lica natmurenog kao sivi oblak?
Ukoliko je druga varijanta u pitanju , onda hitno treba da podignete svoje zalihe ženske energije , odbacite sve poslove , odvojite se od čitanja ovag članka , i pođite da uživate u životu , da uživate u prijatnim iskustvima i utiscima.
Drage žene , muškarci obožavaju naše osmehe ! Radi njih , oni su spremni za podvige i herojska dela , oni su spremni da budu za nas najplemeniti , najdarežljiviji , najhrabriji , ako razgovaramo sa njima ne sa nezadovoljstvom i žalbama ,već sa iskrenim osmehom i nežnošću u glasu ! To znači biti razigrana i energična.
Žene često misle da muškarce , naročito u poodmaklom dobu , privlače mlađe devojke. To nije tačno ! Muškarce privlače energične devojke ! Ako vi sa 50 godina umete da budete razigrana i energična , muškarac nikada neće otići od vas ! Muškarca pokreće energija  žene,kao što kola pokreće gorivo . Muškarcu je potrebno stalno dopunjavanje od strane žene,to tvrde i sami muškarci . Setite se fraze muškarca o ženi : " Ja žudim za njom . " To je " žeđ ". Na kraju krajeva, žena kao voda poji svog muškarca, daje mu energiju, snagu, sposobnost da postigne bilo kakve visine! Žena može da crpi energiju od svega iz prirode , iz kupovine, iz bilo kojih spoljnih faktorima , iz prijatnih emocija ( muškarci nemaju tu sposobnost , oni mogu da uzimaju energiju samo od žena) .To znači imati veliki duhovni potencijal.
Čak i ako ste lepa i energična devojka , ali je vaš nivo duhovnosti nizak , muškarac će se sastajati sa vama, spavati sa vama , uzimajući energiju iz vas , ali nikada neće želeti da se oženi vama. A čak i da se , iz nekog  glupog razloga , oženi vama , vrlo brzo će početi da zagleda druge žene. Žena treba da postane svesna svoje Božanstvenosti, da je oseti. Mora da se bavi sopstvenim razvojem , nositi ljubav na svim nivoima postojanja . Ona treba da razume svrhu ženske duše, koja se sastoji u ispoljavanju ženskih osobina , koje treba primeniti u porodici , kao supruga i majka.
Duhovno razvijena žena nikada neće dopustiti muškarcu da joj se približi na prvom sastanku , ona će taktično da mu da do znanja da je neozbiljne veze ne zanimaju . Njena  čistoća , njena ženstvenost , njena ljubav namenjene su samo za jednog, za najboljeg muškarca, i ona ne gubi vreme na povremene odnose.
Medjutim duhovno napredne žene su danas u manjini - a ostale su, naprosto, žene koje same sebi ne predstavljaju nikakvu vrednost, često se ponašaju kao muškarci , rade kao konji, komanduju , viču, večno nesrećne , nezadovoljne,izmučene , ponekad čak i sa cigareta u ustima... -  šta sa ovim " ženama " činiti ? Sa takvima nijedan normalan muškarac ne bi želeo da stvori porodicu . Možda će se sa takvom par puta zabaviti, a zatim pobeći. Jer muškarcu treba ženstvenost , treba nežnost, inspiracija , ljubav, lepota , razigranost , čistoća , ženska mudrost. Baš takvu , najvredniju ženu muškarac i traži za sebe  , i našavši je neguje je kao zenicu svog oka , jer takva ženstvena žena je zaista dijamant , pravo blago među milijardu falsifikata.

Zapamtite , drage devojke,to kakav će muškarac biti ili već jeste pored vas , onda , kakva vas porodica čeka, zavisi od vas , od toga koliko ste žena . Budite ženstvene , razvijajte se , stvarajte harmoniju u sebi , i onda će sreća , radost i ljubav postati vaši večni pratioci !


No comments:

Post a Comment