Thursday, March 5, 2015

Ženska duhovna praksa



Ženska duhovna praksa - šta je to?
Ako devojka misli da se aktivno bavi duhovnom praksom, a već petu godinu je zaboravila šta je manikir, šta je šminka, šta je frizura, šta je elegantno oblačenje, to znači da se ona zanima bilo čime drugim, samo ne duhovnom praksom. Oprostite mi na tako radikalnoj izjavi. Možda se čini da je to moj subjektivni doživljaj... Ali ja sam m uveren u to - ona ​​je zauzeta nečim, ali ne duhovnom praksom. (Ženska Akeza)
Duhovna praksa pomaže ženama da osveste svoju vrednost, svoju prelepu prirodu. Ova duhovna praksa omogućava ženi da shvati da je ona vredna brige, nege, staranja o sebi i da je njena priroda vrlo duhovna. Eto šta je ženska duhovna praksa. Čim to ona shvati više ne nosi teške torbe, ona više ne nosi bluzu koja joj je ostala od maturske večeri već desetu godinu zaredom, a ne nosi na lepljenje flakice na istim čizmama već sedmu sezonu, pokušavajući da ih ulepša nekako uz pomoć viksa i spreja.
Oseća da je dostojna komunikacije, da je dostojna dugih telefonskih razgovora, to je dostojna pomoći od strane drugih, ona je dostojna i vredna da brine o sebi i izgleda atraktivno. Stoga, devojke koje se bavite duhovnom praksom - duhovna praksa za žene nije onakva duhovna praksa, kakvom je smatramo na prvi pogled.  Možete meriti napredak u duhovnoj praksi devojaka i žena po tačkama koje povećavaju žensku lunarnu energiju. Što više žena radi te stvari - možete zaključiti da je više duhovno napredovala.
R. Narushevič

No comments:

Post a Comment